PRIVATE SHOPPING

Kom gezellig live bij Coosa shoppen!
Omdat ook voor dit najaar alle beurzen weer zijn afgelast, hebben we besloten om PRIVATE SHOPPING vanaf 9 november weer mogelijk te maken!

Dat houdt in dat jullie op afspraak gezellig bij ons langs kunnen komen met maximaal twee personen tegelijk, zodat de veilige afstand van anderhalve meter ruimschoots gewaarborgd blijft. Daarnaast hebben we mondkapjes (niet verplicht) en reinigingsgel (of latex handschoentjes voor wie dat liever heeft) voor optimale bescherming.

We trekken er een uur voor uit op donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur. De zaterdagmiddag is onder voorbehoud dat er op die dag iemand aanwezig kan zijn. In principe is er op donderdag- en vrijdagmiddag altijd iemand aanwezig en is een afspraak maken voor die middagen altijd mogelijk, tenzij het vol zit natuurlijk. Je kunt dus een afspraak maken voor 14.00 uur, 15.00 uur of 16.00 uur. Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@coosacreatief.nl en geef duidelijk door op welke dag, datum en tijdstip je langs wilt komen en of je alleen komt of met z'n tweeën. Uiteraard zorgen we ook voor koffie, thee, een glaasje water of wat fris.

LET OP: ALLEEN OP AFSPRAAK!

Denk aan je gouden muntjes

Heel veel van jullie zijn in het bezit van onze gouden muntjes, want die worden met elke bestelling meegestuurd. Elk muntje is 50 cent waard en die opgespaarde muntjes mag je natuurlijk ook inwisselen als je bij ons komt shoppen. Vergeet ze dus niet mee te nemen!

Gastenboek

  • 19-11-2020 - Pakje vandaag ontvangen. Bedankt voor de snelle levering...  lees meer
  • 13-11-2020 - Ik wens jullie heel veel sterkte toe, ze wordt gemist....  lees meer
  • 13-11-2020 - Allereerst gecondoleerd allemaal en heel veel sterkte toegewenst...
    Gisteren een bestelling...  lees meer
Plaats een bericht of reactie, maar stel hier geen vraag. Wij kunnen daar namelijk niet via dit gastenboek op antwoorden. Vragen kunnen worden gesteld via 'contact'.

Tips en nog (veel) meer in onze nieuwsbrief

WIL JE TIPS, INSPIRATIE, NIEUWE PRODUCTEN, AANBIEDINGEN EN INFO OVER WORKSHOPS?
JA, GRAAG!

Klantbeoordelingen

 

Vaak een slechte nachtrust? Probeer dan eens Meladol.

© 2015 - 2020 COOSA Creatief | sitemap | rss