PRIVATE SHOPPING

Vanwege de landelijke lockdown kan en mag er op het moment niemand bij ons komen shoppen. Wel kunnen er bestellingen worden geplaatst om af te halen. Gelieve de bestelling van tevoren betalen. Wij gebruiken deze tijd om Coosa Creatief klaar te maken voor als er wel weer geshopt kan worden, zodat jullie in het nieuwe jaar eindelijk ons pand van binnen kunnen bekijken. 

Kom gezellig live bij Coosa shoppen!

Nadat de lockdown voor de winkeliers opgeheven wordt, is het weer mogelijk om bij ons een afspraak te maken voor PRIVATE SHOPPING. Zodra afspraken maken weer mogelijk is, gaat er een nieuwsbrief uit.

Dat houdt in dat jullie op afspraak gezellig bij ons langs kunnen komen met maximaal twee personen tegelijk, zodat de veilige afstand van anderhalve meter ruimschoots gewaarborgd blijft. Daarnaast hebben we mondkapjes en reinigingsgel (of latex handschoentjes voor wie dat liever heeft) voor optimale bescherming. 

We trekken er een uur voor uit op zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Je kunt dus een afspraak maken voor 10.00, 11:00, 12:00, 13:00, 14:00, 15.00 uur of 16.00 uur. Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@coosacreatief.nl en geef duidelijk door op welke datum en dagdeel (tussen 10:00 en 14:00 of 13:00 en 17:00) je langs wilt komen en of je alleen komt of met z'n tweeën. Je krijgt dan een mail van mij (Sanne) met informatie over het private shopping en hoelaat je ingedeelt bent. Uiteraard zorgen we ook voor koffie, thee, een glaasje water of wat fris.

LET OP: ALLEEN OP AFSPRAAK!

Denk aan je gouden muntjes!

Heel veel van jullie zijn in het bezit van onze gouden muntjes, want die werden met elke bestelling meegestuurd. Elk muntje is 50 cent waard en die opgespaarde muntjes mag je natuurlijk ook inwisselen als je bij ons komt shoppen. Vergeet ze dus niet mee te nemen!

Tips en nog (veel) meer in onze nieuwsbrief

WIL JE TIPS, INSPIRATIE, NIEUWE PRODUCTEN, AANBIEDINGEN EN INFO OVER WORKSHOPS?
JA, GRAAG!
© 2015 - 2021 COOSA Creatief | sitemap | rss