Gouden munten

Vanwege de opheffing sturen wij geen gouden munten meer mee met bestellingen. Ze kunnen nog wel ingeleverd worden tijdens het Private Shopping of via de mail (zie hieronder).

Met de gouden munten kun je tijdens een bezoek aan Coosa (een deel van) je aankopen betalen.

Het maximaal in te leveren munten per keer is 100 (dus een waarde van 50 euro). Dit maximum geldt niet als je de muntjes inlevert via de mail. Hieronder staat uitgelegt hoe je de munten kan inleveren als je niet in de gelegenheid bent bij ons langs te komen en ze dus via de mail wil inleveren. 

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om de gouden muntjes bij ons persoonlijk in te leveren, dan kan je het volgende doen: 
- Stuur een mailtje naar info@coosacreatief.nl
- In dit mailtje moet staan vermeld hoeveel gouden munten je hebt, een foto van de gouden munten waarop ze allemaal duidelijk te zien zijn (zodat wij ze kunnen tellen), het ordernummer (niet je rekeningnummer) via waar we het geld terug kunnen storten, en je volledige naam.
- Na het verwerken van je mailtje, kan een 1 a 2 dagen duren voordat het geld op je rekening staat. Het loopt namelijk via onze betaalprovider en die doet er altijd wat langer over om het te verwerken. 

 

We storten geld terug op orders die zijn geplaatst nadat we in de leegverkoop zijn gegaan (ordernummer 11292 en hoger). Het bedrag in gouden munten mag niet hoger zijn dan het orderbedrag (totaal van de bestelling met de korting eraf en zonder de verzendkosten), dit kan het systeem namelijk niet uitbetalen. 

 Je kan maar 1 keer een foto sturen van je gouden munten. Wij houden via een excel een bestand bij wie de gouden munten al in heeft geleverd.
 

Sorteer op

Gastenboek

  • 25-02-2021 - Bedankt voor de snelle levering. lees meer
  • 24-02-2021 - Gisteren mijn bestelling weer in goede staat ontvangen. Het lijkt...  lees meer
  • 24-02-2021 - Wat super ik heb mijn bestelling al binnen echt blij...  lees meer
Plaats een bericht of reactie, maar stel hier geen vraag. Wij kunnen daar namelijk niet via dit gastenboek op antwoorden. Vragen kunnen worden gesteld via 'contact'.

Tips en nog (veel) meer in onze nieuwsbrief

WIL JE TIPS, INSPIRATIE, NIEUWE PRODUCTEN, AANBIEDINGEN EN INFO OVER WORKSHOPS?
JA, GRAAG!

Aanbieding

© 2015 - 2021 COOSA Creatief | sitemap | rss