stempelen op stof

Stempelen is leuk! Nog leuker is het om je stempels niet alleen te gebruiken voor het maken van kaarten, maar ook andere dingen. Denk bijvoorbeeld eens aan het bestempelen van je eigen linnen tas; waar we overigens hele leuke stempels voor hebben ontworpen! Of een linnen etui waar je je markers en/of potloden in bewaard.Of een (klieder-)schort voor jezelf of voor je (klein-)kind(eren). Of om een (papieren) kaart te maken met gestempeld linnen? Het wordt steeds leuker :)

Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is de juiste inkt. Daarom hebben wij VersaCraft in onze collectie opgenomen. Iedereen kent Versa van de Versafine (fantastische stempelinkt op papier) en VersaMark (de transparante inkt die vaak wordt gebruikt voor het embossen). VersaCraft heeft dezelfde uitstekende kwaliteiten en is speciaal bedoeld voor het stempelen op textiel. Het is aan te raden de stof eerst te wassen alvorens het te gaan bestempelen. Om de inkt permanent te maken, na het stempelen de stof aan de achterkant (zonder stoom) strijken. VersaCraft is langzaamdrogende inkt, dus ook geschikt om te embossen, zowel op papier als op stof!

De door ons ontworpen stempels, waaronder die speciaal bedoeld voor het stempelen op textiel, kun je hier bekijken. Heel veel plezier ermee en we vinden het leuk als je ons laat zien wat je gemaakt hebt. Dat kan door het plaatsen van een foto op onze Facebookpagina, maar je kunt ook een foto naar ons mailen. Dat vinden wij echt leuk!

Sorteer op

Gastenboek

  • 24-02-2021 - Gisteren mijn bestelling weer in goede staat ontvangen. Het lijkt...  lees meer
  • 24-02-2021 - Wat super ik heb mijn bestelling al binnen echt blij...  lees meer
  • 23-02-2021 - Beste Sanne,
    Vandaag mijn bestelling weer in goede staat ontvangen.
    Alles is...  lees meer
Plaats een bericht of reactie, maar stel hier geen vraag. Wij kunnen daar namelijk niet via dit gastenboek op antwoorden. Vragen kunnen worden gesteld via 'contact'.

Tips en nog (veel) meer in onze nieuwsbrief

WIL JE TIPS, INSPIRATIE, NIEUWE PRODUCTEN, AANBIEDINGEN EN INFO OVER WORKSHOPS?
JA, GRAAG!

Aanbieding

© 2015 - 2021 COOSA Creatief | sitemap | rss