MENU

Leveren | retourneren | garantie

Leveren/verzenden

Normaliter worden bestellingen die op een werkdag vóór 15.00 uur worden gedaan, dezelfde dag verzonden. Mocht dit onverhoopt niet lukken (bijvoorbeeld bij deelname aan een beurs), dan wordt dat óf vermeld op de homepage óf het wordt de dag erna verzonden.

We besteden veel zorg aan het verpakken en verzenden van de bestellingen en hebben gekozen voor twee verzendopties:

1. Verzenden per brievenbus < 500 gram (€ 3,50)

2. Verzenden per pakketpost > 500 gram (€ 5,95)

De verzendkosten worden automatisch berekend aan de hand van hetgeen er in het winkelmandje wordt geplaatst. Naast het gewicht wordt er rekening gehouden met het formaat van het bestelde artikel (een potje wax kan ondanks het gewicht niet door de brievenbus en wordt dus automatisch zwaarder 'gewogen' dan 500 gram.

Brievenbuspost is niet traceerbaar en COOSA Creatief kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies en/of schade tijdens verzending van de order door PostNL of een andere door ons gekozen postbezorger. Bij pakketpost is de bestelling verzekerd tegen verlies en/of schade tijdens verzending van de order door PostNL. Bij pakketpost is er een track en trace code.

Retourneren

Mocht de bestelling niet bevallen of om een andere reden geretourneerd worden, dan komen de verzendkosten van retournering voor rekening van de klant. Afhankelijk van de vervoerder dient hierbij rekening gehouden te worden met € 3,75 voor een brievenbuspost en € 6,95 voor een pakket. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U kunt dit doorgeven via e-mail aan info@coosacreatief.nl en/of het herroepingsformulier gebruiken (klik hier). Na annulering van uw bestelling heeft u nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient u het product/de producten met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk – compleet en in de originele staat en verpakking te retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@coosacreatief.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product/de producten door ons in goede orde retour ontvangen is/zijn.

Garantie

Op tools en snijmallen geldt de garantie die door de leverancier wordt gegeven. Op papierwaren, embellishments, inkt, stempels, chipboard en MDF zit geen garantie.

Gastenboek

  • 24-04-2017 - Goedendag,
    Ook ik wil heel graag aan de slag met mijn...  lees meer
  • 24-04-2017 - ...  lees meer
  • 23-04-2017 - Zaterdag. In Den Bosch 3 potjes gekocht en mag ik...  lees meer
Plaats een bericht of reactie, maar stel hier geen vraag. Wij kunnen daar namelijk niet via dit gastenboek op antwoorden. Vragen kunnen worden gesteld via 'contact'.

Klantbeoordelingen

 

Tips en nog (veel) meer...

Krijg tips en blijf op de hoogte van nieuwe producten, workshops en meer leuke dingen via onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2015 - 2017 COOSA Creatief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel