Wie zijn wij?

 

COOSA Creatief  is opgericht door Margreet Kranenborg- Wolters en Max Wolters. Margreet had de dagelijkse leiding. Zij bedacht en ontwierp nieuwe creaties, was verantwoordelijk voor de inkoop, probeerde nieuwe producten uit, beheerde de webshop, ging enkele jaren bijna wekelijks live op Facebook, maakte de nieuwsbrieven, gaf zelf of faciliteerde de workshops, had contact met het design team en pakte zo nu en dan ook nog bestellingen. Margreet werd met raad en daad bijgestaan door Max, die jullie ook op beurzen hebben gezien, waar hij op geheel eigen wijze liet zien hoe je de mooiste resultaten krijgt met gilding wax. Helaas overleed Margreet op 30/10/2020. Coosa Creatief wordt voortgezet door Max.

Je kan de laatste updates over ons vinden op onze Facebookpagina. Ook delen wij het laatste nieuws via onze nieuwsbrief. Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Beurzen? Of COOSA Creatief die gaat draaien is nog onbekend. Uit de ‘oude doos’ een foto van het  beursteam: Renata, Sandra, Sanne en Margreet

Sorteer op

Tips en nog (veel) meer in onze nieuwsbrief

WIL JE TIPS, INSPIRATIE, NIEUWE PRODUCTEN, AANBIEDINGEN EN INFO OVER WORKSHOPS?
JA, GRAAG!
© 2015 - 2022 COOSA Creatief | sitemap | rss