Wie zijn wij?

COOSA Creatief werd gerund door Margreet Kranenborg. Zij bedacht en ontwierp nieuwe creaties, was verantwoordelijk voor de inkoop, probeerde nieuwe producten uit, beheerde de webshop, ging bijna wekelijks live op Facebook, maakte de nieuwsbrieven, gaf zelf en/of faciliteerde de workshops, had contact met de mensen in het Design Team en pakte zo nu en dan ook nog bestellingen.

Deze werkzaamheden worden nu gedaan door Sanne. Zij is al een aantal jaren werkzaam bij COOSA Creatief en jullie hebben haar dan ook regelmatig gezien op beurzen. Sanne doet, naast haar werkzaamheden bij COOSA Creatief, ook nog een full-time studie aan de Universiteit van Amsterdam. Dit is dan ook de rede dat er niet elke dag pakketten meer kunnen worden verzonden.

Margreet werd met raad en daad bijgestaan door haar man Max, die jullie ook op beurzen hebben gezien, want daar liet hij op geheel eigen wijze zien hoe je de mooiste resultaten krijgt met gilding wax.

Zoals ook staat vermeld op onze hoofdpagina is Margreet vrijdag 30 oktober 2020 overleden.

Je kan de laatste updates over ons vinden op onze Facebookpagina. Ook delen wij het laatste nieuws via onze nieuwsbrief. Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Sorteer op

Tips en nog (veel) meer in onze nieuwsbrief

WIL JE TIPS, INSPIRATIE, NIEUWE PRODUCTEN, AANBIEDINGEN EN INFO OVER WORKSHOPS?
JA, GRAAG!
© 2015 - 2021 COOSA Creatief | sitemap | rss