Wie zijn wij?

COOSA Creatief wordt gerund door Margreet Kranenborg. Zij bedenkt en ontwerpt nieuwe creaties, is verantwoordelijk voor de inkoop, probeert nieuwe producten uit, beheert de webshop, gaat bijna wekelijks live op Facebook, maakt de nieuwsbrieven, geeft zelf en/of faciliteert de workshops, heeft contact met de mensen in het Design Team en pakt zo nu en dan ook nog bestellingen.

Dat laatste wordt meestal gedaan door Renata, Sanne of Sandra. Renata en Sanne zorgen daarnaast ook dat de leveringen worden verwerkt en nieuwe artikelen in de webshop worden geplaatst. Ook zien jullie hen regelmatig op de stand tijdens beurzen.

Margreet wordt met raad en daad bijgestaan door haar man Max, die jullie ook zien op beurzen, want daar hij laat op geheel eigen wijze zien hoe je de mooiste resultaten krijgt met gilding wax. Uiteraard mag je het daarna zelf proberen: Try & Take!

Maak ook kennis met ons via onze Facebookpagina. Daar delen we de leukste resultaten van wat we hebben gemaakt en geven we tips. Dat doen we trouwens ook via onze nieuwsbrief, dus wil je niks missen, tips krijgen én op de hoogte blijven van nieuwe producten? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Sorteer op

Gastenboek

  • 30-10-2020 - Yeahhhh! Mijn mooie Tim Holtz stempels zijn binnen! Zo blij...  lees meer
  • 14-10-2020 - Gisteren besteld en vandaag al in huis. Bedankt voor deze...  lees meer
  • 11-10-2020 - Aaah Té gek Margreet!!
    Vrijdag besteld en zaterdag al binnen!,😍
    Heel...  lees meer
Plaats een bericht of reactie, maar stel hier geen vraag. Wij kunnen daar namelijk niet via dit gastenboek op antwoorden. Vragen kunnen worden gesteld via 'contact'.

Tips en nog (veel) meer in onze nieuwsbrief

WIL JE TIPS, INSPIRATIE, NIEUWE PRODUCTEN, AANBIEDINGEN EN INFO OVER WORKSHOPS?
JA, GRAAG!

Klantbeoordelingen

 

Vaak een slechte nachtrust? Probeer dan eens Meladol.

© 2015 - 2020 COOSA Creatief | sitemap | rss