MENU

stempelen

Met stempels kun je je hart ophalen; zoveel moois dat er wordt gemaakt! Er zijn verschillende soorten in verschillende prijsklasses; clear stamps, cling stamps, mounted stamps en unmounted stamps. De clear stamps zijn transparant en zelfklevend en worden voor het stempelen op een clear block geplaatst. Voordeel is de transparantie; je ziet wat en waar je stempelt.

Ook de rubberen (cling) mounted stamps hebben zelfklevende achterkant. Ze hebben dezelfde uitstekende kwaliteit als de rubberen (houten) mounted stempels, maar nemen minder ruimte in beslag. De 'wood mounted' stempels zijn dus voorzien van een houten 'bovenkant', die hoeven uiteraard niet meer op een blok geplaatst te worden.

De unmounted stamps moet je zelf nog even 'mounten' met EZ-mount voorzien van een kleeflaag, of plak tack 'n peel op je acrylblok. Dan kleven de unmounted stamps ook 'vanzelf'.

Speciale aandacht voor de cling stamps van Unity Stamp Co. Dit bedrijf uit Amerika vervaardigt zelf hun stempels; unieke en prachtige stempels van meer dan UITSTEKENDE kwaliteit, diep geëtst uit hoogwaardig rubber waarmee je gegarandeert een zeer scherpe afdruk krijgt, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je te hard drukt (waardoor de stempelafdruk vaak onscherp wordt). Unity Stamp heeft een collectie van meer dan 60.000 stempels, wij zijn al blij met een kleine selectie hiervan. De stempels vallen vaak groter uit dan je op het eerste gezicht zou denken, zeker die in een 'kit' zitten. Lees dus goed wat de afmetingen zijn (en teken het desnoods uit om er goed beeld van te krijgen). Als blijkt dat er veel vraag naar is, gaan we de collectie uitbreiden. Wil je heel graag een bepaalde stempel van Unity hebben, stuur dan een mailtje naar info@coosacreatief.nl. We verzamelen jullie wensen en bestellen die dan de volgende keer mee.

Gastenboek

  • 24-05-2017 - Hoi, hoi ! Joh, dit is echt super, super geweldig...  lees meer
  • 18-05-2017 - Super snelle levering aan huis daar Margreet mijn overbuurvrouw is...  lees meer
  • 16-05-2017 - Dank voor de snelle levering!! Tot de volgende keer. lees meer
Plaats een bericht of reactie, maar stel hier geen vraag. Wij kunnen daar namelijk niet via dit gastenboek op antwoorden. Vragen kunnen worden gesteld via 'contact'.

Klantbeoordelingen

 

Tips en nog (veel) meer...

Krijg tips en blijf op de hoogte van nieuwe producten, workshops en meer leuke dingen via onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2015 - 2017 COOSA Creatief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel