Stempelen

Met stempels kun je je hart ophalen; zoveel moois dat er wordt gemaakt! Er zijn verschillende soorten in verschillende prijsklasses; clear stamps, rubber (cling) stamps, wood mounted stamps en unmounted stamps. De clear stamps zijn transparant en zelfklevend en worden voor het stempelen op een clear block geplaatst. Voordeel is de transparantie; je ziet wat en waar je stempelt. Clear stamps kunnen van verschillende materialen zijn gemaakt (siliconen of photopolymer). Photopolymer voelt stevig aan en garandeert een scherpe stempelafdruk, ook behouden ze hun kleefkracht.

Ook de rubberen (cling) mounted stamps hebben zelfklevende achterkant. Ze hebben dezelfde uitstekende kwaliteit als de rubberen (houten) mounted stempels, maar nemen minder ruimte in beslag. De 'wood mounted' stempels zijn dus voorzien van een houten 'bovenkant', die hoeven uiteraard niet meer op een blok geplaatst te worden.

De unmounted stamps moet je zelf nog even 'mounten' met EZ-mount voorzien van een kleeflaag, of plak tack 'n peel op je acrylblok. Dan kleven de unmounted stamps ook 'vanzelf'.

Gastenboek

  • 24-02-2021 - Gisteren mijn bestelling weer in goede staat ontvangen. Het lijkt...  lees meer
  • 24-02-2021 - Wat super ik heb mijn bestelling al binnen echt blij...  lees meer
  • 23-02-2021 - Beste Sanne,
    Vandaag mijn bestelling weer in goede staat ontvangen.
    Alles is...  lees meer
Plaats een bericht of reactie, maar stel hier geen vraag. Wij kunnen daar namelijk niet via dit gastenboek op antwoorden. Vragen kunnen worden gesteld via 'contact'.

Tips en nog (veel) meer in onze nieuwsbrief

WIL JE TIPS, INSPIRATIE, NIEUWE PRODUCTEN, AANBIEDINGEN EN INFO OVER WORKSHOPS?
JA, GRAAG!

Aanbieding

© 2015 - 2021 COOSA Creatief | sitemap | rss