Stempelen

Met stempels kun je je hart ophalen; zoveel moois dat er wordt gemaakt! Er zijn verschillende soorten in verschillende prijsklasses; clear stamps, rubber (cling) stamps, wood mounted stamps en unmounted stamps. De clear stamps zijn transparant en zelfklevend en worden voor het stempelen op een clear block geplaatst. Voordeel is de transparantie; je ziet wat en waar je stempelt. Clear stamps kunnen van verschillende materialen zijn gemaakt (siliconen of photopolymer). Photopolymer voelt stevig aan en garandeert een scherpe stempelafdruk, ook behouden ze hun kleefkracht.

Ook de rubberen (cling) mounted stamps hebben zelfklevende achterkant. Ze hebben dezelfde uitstekende kwaliteit als de rubberen (houten) mounted stempels, maar nemen minder ruimte in beslag. De 'wood mounted' stempels zijn dus voorzien van een houten 'bovenkant', die hoeven uiteraard niet meer op een blok geplaatst te worden.

De unmounted stamps moet je zelf nog even 'mounten' met EZ-mount voorzien van een kleeflaag, of plak tack 'n peel op je acrylblok. Dan kleven de unmounted stamps ook 'vanzelf'.

Gastenboek

  • 27-11-2020 - Ik ontvang graag de nieuwsbrief lees meer
  • 27-11-2020 - Lieve familie envrienden,
    Gecondoleerd,heel veel sterkte,kracht en troost toegewenst. Wat zal...  lees meer
  • 26-11-2020 - Nogmaals gecondoleerd, zo erg!! Ik vind het ook heel erg...  lees meer
Plaats een bericht of reactie, maar stel hier geen vraag. Wij kunnen daar namelijk niet via dit gastenboek op antwoorden. Vragen kunnen worden gesteld via 'contact'.

Tips en nog (veel) meer in onze nieuwsbrief

WIL JE TIPS, INSPIRATIE, NIEUWE PRODUCTEN, AANBIEDINGEN EN INFO OVER WORKSHOPS?
JA, GRAAG!

Klantbeoordelingen

 

Vaak een slechte nachtrust? Probeer dan eens Meladol.

© 2015 - 2020 COOSA Creatief | sitemap | rss