Over ons...

COOSA Creatief richt zich niet alleen op kaarten maken en scrappen, maar combineert verschillende creatieve technieken met verschillende (bestaande) producten. Gilding wax speelt daarbij een grote rol; op geëmbost papier, in combinatie met sjablonen en structuurpasta of om voorwerpen die wel een opknapbeurt kunnen gebruiken een heel nieuw uiterlijk te geven. Natuurlijk blijven we ook kaarten maken en scrappen, maar dan vaak nét even anders dan anders, door weer verschillende dingen te combineren. Lekker creatief bezig zijn dus!

In deze webshop dus geen collectie van duizenden producten waardoor je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Wel hebben we de leukste producten om lekker creatief mee aan de slag te gaan! Of je nu (bijzondere) kaarten maakt, veel mixed media doet of liever dingen opknapt, wij hebben een scala aan vaak niet doorsnee artikelen die daarbij onmisbaar zijn. De basisproducten en -gereedschappen (tools) ontbreken natuurlijk niet.

Inspiratie nodig? Kijk dan bij 'inspiratie' en like onze Facebookpagina.Of volg een keer een workshop! Zeewolde ligt in het midden van het land, dus voor iedereen goed bereikbaar.

Sorteer op

Gastenboek

  • 30-10-2020 - Yeahhhh! Mijn mooie Tim Holtz stempels zijn binnen! Zo blij...  lees meer
  • 14-10-2020 - Gisteren besteld en vandaag al in huis. Bedankt voor deze...  lees meer
  • 11-10-2020 - Aaah Té gek Margreet!!
    Vrijdag besteld en zaterdag al binnen!,😍
    Heel...  lees meer
Plaats een bericht of reactie, maar stel hier geen vraag. Wij kunnen daar namelijk niet via dit gastenboek op antwoorden. Vragen kunnen worden gesteld via 'contact'.

Tips en nog (veel) meer in onze nieuwsbrief

WIL JE TIPS, INSPIRATIE, NIEUWE PRODUCTEN, AANBIEDINGEN EN INFO OVER WORKSHOPS?
JA, GRAAG!

Klantbeoordelingen

 

Vaak een slechte nachtrust? Probeer dan eens Meladol.

© 2015 - 2020 COOSA Creatief | sitemap | rss